Welkom bij Magali Bleuzé, coach en kunstschilder

Uitdagingen creëren kansen. 

Ik combineer 2 passies die op zoek gaan naar de essentie
Coachen en schilderen bieden mij kansen om zelf te groeien & om jou te zien groeien.
Het plezier van het zoeken, creëren & samen groeien – laagje voor laagje – zit diep in mijn DNA.
Elk mensenleven zie ik als groeikans naar meer goesting, durf en balans. 

Sparringpartner die particulieren en ondernemers op weg zet
om keuzes te maken, anders in het leven te staan en trauma’s te helen. 
Klanten vertellen mij dat ze na mijn interventies meer KUNNEN, meer DURVEN en met meer GOESTING hun ding doen.

Kunst en in het bijzonder schilderen biedt mij een medium om mezelf uit te drukken én emoties op te roepen. Kunst is ook een hulpmiddel om trauma’s te helen of verborgen blokkerende gevoelens of gedachten te uiten.

Welkom bij Magali Bleuzé, coach en kunstschilder

Uitdagingen creëren kansen. 

Ik combineer 2 passies die op zoek gaan naar de essentie
Coachen en schilderen bieden mij kansen om zelf te groeien & om jou te zien groeien.
Elk mensenleven zie ik als groeikans naar meer goesting, durf en balans. 

Als coach & therapeut ben ik je sparringpartner die je op weg zet om keuzes te maken, anders in het leven te staan en trauma’s te helen. 

Kunst en in het bijzonder schilderen biedt mij een medium om mezelf uit te drukken én emoties op te roepen. 

Go BEyond barriers to possibilities!

VERANDERING en GROEI gaan altijd gepaard met WEERSTAND.

Ik help jou als individu, team of organisatie

BEWUST spelen met interne en externe weerstanden.

Het resultaat? Sneller en makkelijker je DOELEN BEREIKEN

en meer emotionele BALANS.

Welkom bij Magali Bleuzé, coach en kunstschilder

Ik combineer 2 passies met als rode draad "op zoek gaan naar de essentie". 
Uitgedagingen creëren kansen. Het plezier van het zoeken, creëren & groeien – laagje voor laagje – zit diep in mijn DNA.
Een mensenleven zie ik als een groeikans naar meer goesting durf en balans. 
Coachen en schilderen bieden mij uitdagingen om mezelf te blijven overstijgen. 

Als coach & therapeut ben ik je sparringpartner die je op weg zet om keuzes te maken, anders in het leven te staan en trauma’s te helen. 
Klanten vertellen mij dat ze na mijn interventies meer KUNNEN, meer DURVEN en met meer GOESTING hun ding doen.

Als kunstenaar biedt schilderen mij een medium om mezelf uit te drukken én emoties op te roepen.

Keuzes helpen maken, jouw vollédig in je kracht zetten, het onzichtbare helpen zien, mogelijkheden ontdekken, barrières of overtuigingen opkuisen, hoofd en hart harmonisch te connecteren...

Klanten vertellen mij dat ze na mijn interventies

meer KUNNEN, meer DURVEN en met meer GOESTING hun ding doen.

Go BEyond barriers to possibilities!

Jezelf beter leren kennen en bewust overtreffen.

Als coach daag ik je uit en zet je op weg om te bouwen aan je binnenwereld. Niets zweverigs, wel geweldig effectief en duurzaam. Om daadkrachtig andere resultaten neer te zetten & meer balans te ervaren. Zowel professioneel als privé.

Magali is een krak in het out of the box meedenken met een ondernemer die op een rollercoaster zit en structurele beslissingen dient te nemen om een lange termijn visie op de juiste manier te ontplooien met een volledig team. Ze luistert, brengt gemoederen tot rust en pakt zaken op een gestructureerde manier aan. Aan te bevelen!

In 1 zin: Een zeer degelijke persoonlijke ondersteuning. Maatwerk, to the point, duidelijk doelen benoemen en ondersteunen in het bereiken ervan.

Perfect de coach die ik nodig had om mijn bedrijf te laten groeien. Duidelijke visie, gerichte vragen waarbij de juiste oplossingen uit je eigen redenering komen. Daarmee sterk je jezelf voor de toekomst. 

Van A naar B, of van O naar B? :-) Van... Ontslag, Onthutsing, Ontmoediging, Onzekerheid naar Besef, Besluitvaardig, BOENK erop!  Bedankt voor de wegwijzers en kracht Magali :-)

Je hebt o.a. enkele toekomstige dierenartsen handvaten gegeven om straks vol vertrouwen de praktijk in te kunnen stappen. Dank voor de inzichten!

Ik ben architect. Letterlijk en figuurlijk. Ik daag je uit, zet je op weg om te bouwen aan je binnenwereld. Barrières of overtuigingen opkuisen, keuzes maken, jouw vollédig in je kracht zetten, het onzichtbare helpen zien, hoofd en hart harmonisch te connecteren. Niets zweverigs, wel geweldig effectief en duurzaam om daadkrachtig andere resultaten neer te zetten. Zowel professioneel als privé.

Net dat stapje verder gaan, jezelf overtreffen, cross the line van je comfortzone, de beste versie van jezelf worden.

"Ik heb in mijn leven al veel gesprongen, nieuwe richtingen en kansen benut, soms met een bang hartje en soms was de muur hard :-) Mijn kans wagen in een nieuwe sector; de eerste keer een team aansturen; de eerste keer alleen op zakenreis; mijn eigen zaak opstarten; een nieuw samengesteld gezin opbouwen; de eerste keer spreken voor een aula; de eerste keer een CEO coachen. Het zijn net die 'risico's' die mij sterkerbewuster en "rijker" gemaakt hebben als mens. Je comfortzone is als een elastiek, eens wat uitgerokken blijft die groter. Ik geloof heel sterk in neuroplasticiteit. En eens die groei-mindset in je bloed zit kan niets je nog tegenhouden." - Magali Bleuzé, B21

 

Go Beyond! Jou volledig in je kracht zetten, daar ga ik voor!


 VERANDERING en GROEI gaan altijd gepaard met WEERSTAND.

Ik leer je als coach BEWUST spelen met deze interne en externe weerstanden. Hoe doe ik dat? Door te inspireren, vaardigheden en inzichten aan te reiken & onbewuste angsten te helpen overwinnen. Het resultaat? Jij ontwikkelt je eigen PERSOONLIJKE STIJL op basis van je persoonlijkheid, staat STEVIGER in je schoenen, maakt (sneller) gefundeerde KEUZES, en voelt meer emotionele BALANS.

 

Het ultieme doel? Dat jij professionele én persoonlijke uitdagingen met veel meer goesting, durf en balans tegemoet treedt. Want wie zelfbewust én stevig in zijn schoenen staat, weet te bezielen als individu, is een betere teamspeler en bereikt makkelijker en sneller vooropgestelde doelen.
Hoe doe ik dat? Door inspiratie, vaardigheden en inzichten aan te reiken kan jij bouwen aan je persoonlijke stijl, onbewuste angsten overwinnen, gefundeerd keuzes maken, en groeien als mens. 

 

Mijn ultieme doel?

Dat jij professionele én persoonlijke uitdagingen met veel meer GOESTING, DURF en emotionele BALANS tegemoet treedt.

Kies de coach die bij je past

Ben jij gebaat bij oprecht no-nonsense advies? Wil je meetbare verbetering? Zoek je iemand die écht luistert en geëngageerd is? Wil je doelgericht en efficiënt werken? Zoek je een challenger die er op een warme en rustige manier voor zorgt dat je écht in actie schiet? Wens je een oplossing op maat van jezelf of je bedrijf? Heb je nood aan iemand die dieper graaft naar oorzaken? Iemand die je uit je hoofd haalt?
Dan ben je aan het juiste adres.

De missie van B21 is om jou te nudgen, uit te dagen, zodat ook jij positief verschil durft te maken.

 

Mijn slagzin 'Go Beyond' is geen lege slogan! Ik hou van diepganginnovatie en efficiëntie en wil steeds beter worden. Daarom investeer ik continu ook in mezelf door bijscholingen en intervisies. Daarnaast volg ik actief complementaire technieken of nieuwe technologische ontwikkelingen van nabij.
Nieuwsgierig? Kom eens babbelen.

Je sparringpartner die zorgt dat je stappen zet: Magali

Met +20 jaar hands-on ervaring als change- en people manager in verschillende sectoren - én een flinke portie levenservaring - ken ik de uitdagingen waar je mee te maken hebt. Bovendien weet ik ook wat werkt en wat niet werkt.

Deze waarden typeren mij: diepgang - openheid - duurzaamheid - creativiteit - daadkracht - walk your talk - leergierig - gedreven - innovatief - nieuwsgierig - verbinding - positief - durf - genieten

Ik hou van complexe vraagstukken, creatieve oplossingen en mensen die durven groeien. Heb jij iets waar je je tanden op stuk bijt, let's talk!

Magali Bleuzé

Word sterker als individu, als team én als organisatie

Individuele coaching

Voor de professional die voor een optimale uitvoering van zijn (levens)werk op zoek is naar een uitdagende sparringpartner.

Voor de durver die bij knooppunten in zijn/haar leven wil stil staan, angsten of onzekerheden wil overwinnen, gefundeerde beslissingen wil kunnen nemen om nadien sneller vooruit te gaan. 

Ik zorg voor de nodige duwtjes in de rug zowel bij professionele als persoonlijke groei!

360° Feedback tools

Krijg snel meetbaar inzicht in je ontwikkelpunten als individu, team of organisatie en/of je de veranderingen die je wou realiseren effectief geïmplementeerd hebt. 

Online vragenlijsten NL-FR-EN bieden antwoord op volgende vragen:

  • Leadership-scan: Hoe kan ik nog succesvoller kan worden? 
  • Team-scan: Hoe creëer ik een team dat beter samenwerkt?
  • Human Capital-scan: Wat leeft er in mijn organisatie? 

Change tracks

Veranderingen, cultuur-transformaties vergen een doordachte en specifieke aanpak. Als mentor help ik je op weg om van je change traject een succes te maken.

  • team-optimalisaties
  • invoering van een open feedback-cultuur
  • digitalisatie, bv. implementatie ERP-pakket
  • installeren van een leer-cultuur
  • fusies of overnames
  • nieuwe generaties in familiebedrijven

Team optimalisatie

Frustraties, conflicten, gebrek aan vertrouwen, gebrek aan moed om elkaar aan te spreken, achterklap, communicatie op verschillende golflengtes... stuk voor stuk factoren die een team kapot maken en de resultaten zeker niet ten goede komen.

Tijd voor confronterende verhelderende teaminterventies, constructieve teamcoachings met het hele team. Alleen als ‘one team’ kan iedereen terug in formatie vliegen.

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Positieve verandering meetbaar maken?

Op zoek naar een nulmeting, een base-line bij je verandertraject?
Een reality-check na een leadership- of teamcoaching-traject of verbeter-traject in je organisatie?