Go BEyond barriers to possibilities!

VERANDERING en GROEI gaan altijd gepaard met WEERSTAND.

Ik help jou als individu, team of organisatie BEWUST spelen met interne en externe weerstanden.

Het resultaat? Sneller en makkelijker je DOELEN BEREIKEN en meer emotionele BALANS.

Klanten vertellen mij dat ze na mijn coach-interventies

meer KUNNEN, meer DURVEN en met meer GOESTING hun ding doen.

Go BEyond barriers to possibilities!

VERANDERING en GROEI gaan gepaard met WEERSTAND.
Ik help jou als individu, team of organisatie BEWUST spelen met interne en externe weerstand.
Het resultaat? Sneller DOELEN BEREIKEN en meer emotionele BALANS.
Klanten vertellen mij dat ze na mijn coach-interventies meer KUNNEN, meer DURVEN en met meer GOESTING hun ding doen.

 

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Net dat stapje verder gaan, jezelf overtreffen, cross the line van je comfortzone, de beste versie van jezelf worden.

"Ik heb in mijn leven al veel gesprongen, nieuwe richtingen en kansen benut, soms met een bang hartje en soms was de muur hard :-) Mijn kans wagen in een nieuwe sector; de eerste keer een team aansturen; de eerste keer alleen op zakenreis; mijn eigen zaak opstarten; een nieuw samengesteld gezin opbouwen; de eerste keer spreken voor een aula; de eerste keer een CEO coachen. Het zijn net die 'risico's' die mij sterkerbewuster en "rijker" gemaakt hebben als mens. Je comfortzone is als een elastiek, eens wat uitgerokken blijft die groter. Ik geloof heel sterk in neuroplasticiteit. En eens die groei-mindset in je bloed zit kan niets je nog tegenhouden." - Magali Bleuzé, B21

 

Go Beyond! Het beste uit mensen halen, daar ga ik voor!

 

Het ultieme doel? Dat jij professionele én persoonlijke uitdagingen met veel meer goesting, durf en balans tegemoet treedt. Want wie zelfbewust én stevig in zijn schoenen staat, weet te bezielen als individu, is een betere teamspeler en bereikt makkelijker en sneller vooropgestelde doelen.
Hoe doe ik dat? Door je inspiratie, vaardigheden en inzichten aan te reiken waarmee je kan bouwen aan je persoonlijke stijl, gefundeerd keuzes kan maken, en groeien als mens. 

 

De missie van B21 is om jou te nudgen, uit te dagen, zodat ook jij positief verschil durft te maken.

 

Mijn slagzin 'Go Beyond' is geen lege slogan! Ik hou van innovatie en efficiëntie en wil steeds beter worden. Daarom ben ik vandaag volop aan het investeren in de combinatie van HR en AI. Hoe kan machine learning de beslissingen van morgen vergemakkelijken?
Nieuwsgierig? Kom eens babbelen.

Jouw challenger die zorgt dat je in actie schiet

Met 20 jaar hands-on ervaring als change- en people manager in verschillende sectoren ken ik de uitdagingen waar je mee te maken hebt. Bovendien weet ik ook wat werkt en wat niet werkt.

Ben je gebaat bij oprecht no-nonsense advies? Wil je meetbare verbetering? Zoek je iemand die écht luistert en geëngageerd is? Wil je doelgericht en efficiënt werken? Wens je een oplossing op maat van jezelf of je bedrijf? Heb je nood aan iemand die dieper graaft?
Dan ben je aan het juiste adres.

Deze waarden typeren mij: diepgang - duurzaamheid - creativiteit - daadkracht - walk your talk - leergierig - gedreven - innovatie - nieuwsgierig - verbinding - positief - durf - genieten

Magali Bleuzé

Word sterker als individu, als team én als organisatie

360° Feedback tools

Krijg snel meetbaar inzicht in je ontwikkelpunten als individu, team of organisatie en/of je de veranderingen die je wou realiseren effectief geïmplementeerd hebt. 

Online vragenlijsten NL-FR-EN bieden antwoord op volgende vragen:

  • Hoe kan ik als leider nog succesvoller kan worden? 
  • Hoe creëer ik een team dat beter samenwerkt?
  • Wat leeft er in mijn organisatie? 

Change tracks

Veranderingen, cultuur-transformaties vergen een doordachte en specifieke aanpak. Als mentor help ik je op weg om van je change traject een succes te maken.

  • fusies of overnames
  • nieuwe generaties in familiebedrijven
  • invoering van een open feedback-cultuur
  • implementatie van een ERP-pakket
  • installeren van een leer-cultuur

Individuele coaching

Voor de professional die voor een optimale uitvoering van zijn werk op zoek is naar een uitdagende sparringpartner.

Voor de durver die bij knooppunten in zijn/haar leven wil stil staan, en gefundeerde beslissingen wil kunnen nemen om nadien sneller vooruit te gaan. 

Voor het bedrijf dat zeker wil zijn dat deelnemers na een training de tips & tricks effectief gaan toepassen. Wij zorgen voor de nodige duwtjes in de rug!

Team optimalisatie

Frustraties, conflicten, gebrek aan vertrouwen, gebrek aan moed om elkaar aan te spreken, achterklap, communicatie op verschillende golflengtes... stuk voor stuk factoren die een team kapot maken en de resultaten zeker niet ten goede komen.

Tijd voor confronterende verhelderende teaminterventies, constructieve teamcoachings met het hele team. Alleen als ‘one team’ kan iedereen terug in formatie vliegen.

Positieve verandering meetbaar maken?

Op zoek naar een nulmeting, een base-line bij je verandertraject?
Een reality-check na een coaching-traject of verbeter-traject in je organisatie? 
Een innovatieve 360-tool met AI-technologie die je kan helpen bij het nemen van beslissingen?

Magali is een krak in het out of the box meedenken met een ondernemer die op een rollercoaster zit en structurele beslissingen dient te nemen om een lange termijn visie op de juiste manier te ontplooien met een volledig team. Ze luistert, brengt gemoederen tot rust en pakt zaken op een gestructureerde manier aan. Aan te bevelen!

In 1 zin: Een zeer degelijke persoonlijke ondersteuning. Maatwerk, to the point, duidelijk doelen benoemen en ondersteunen in het bereiken ervan.

Perfect de coach die ik nodig had om mijn bedrijf te laten groeien. Duidelijke visie, gerichte vragen waarbij de juiste oplossingen uit je eigen redenering komen. Daarmee sterk je jezelf voor de toekomst. 

Van A naar B, of van O naar B? :-) Van... Ontslag, Onthutsing, Ontmoediging, Onzekerheid naar Besef, Besluitvaardig, BOENK erop!  Bedankt voor de wegwijzers en kracht Magali :-)

Je hebt o.a. enkele toekomstige dierenartsen handvaten gegeven om straks vol vertrouwen de praktijk in te kunnen stappen. Dank voor de inzichten!

B21 | Go beyond!

Als challenger in hart en nieren daag ik Jou uit om het Verschil te maken!
Ga naar een volgend level, pak uitdagingen aan met veel meer Goesting, Durf en Balans.

- 360° online feedback
- individuele coaching en teamoptimalisatie
- advies bij veranderingstrajecten